Welkom op de website van tegelzetbedrijf De Bruin

Tegelzetbedrijf De Bruin is sinds 1983 tegelspecialist. Door de kwaliteit, kennis en vakmanschap van vader en zoon de Bruin en onze medewerkers is uw tegelwerk in vertrouwde handen. Al jarenlang staan wij voor onze klanten klaar. Wij verzorgen tegelwerk voor de meest uiteenlopende opdrachten. Of het nu gaat om grote industriehallen of een klein toiletvloertje, wij voeren alle soorten tegelopdrachten uit en bieden passende materialen. Hierbij geven wij advies over zowel de productkeuze als de legmethode.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een erkend bedrijf waar u verzekerd bent van kwalitatief goed tegelwerk. Tegelzetbedrijf De Bruin biedt een breed pakket diensten en materialen met betrekking tot het betegelen van vloeren en wanden in keukens, badkamers, woonkamers en bedrijfsruimtes. In ons assortiment tegels treft u uitsluitend producten van gerenommeerde merken en fabrikanten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Daarbij heeft u als klant de keuze uit honderden dessins, uitvoeringen en motieven op het gebied van tegels en natuursteen.

Als tegelzetbedrijf onderscheiden we ons door goede service en nauw overleg met onze klanten. Vanuit deze waarden gaan wij aan de slag voor onze klanten. Heeft u een specifiek idee voor nieuwe tegels? Graag zetten wij dit om in een prachtig resultaat. Kom langs in onze winkel waar wij u graag vele voorbeelden van tegels showen. Zo bieden wij de volgende soorten aan:

•Vloertegels
•Wandtegels
•Tegels voor buiten
•Mozaïek

Wij staan voor u klaar. Kom langs en ervaar dit zelf.